Friday, September 11, 2009

kisah mimpi ngeri 3 (ending yang siot)

salam
..............
ok, seriously aku ingatkan cerita kisah mimpi ngeri tu dah berakhir
mana tahu tadi aku kemas kemas bilik
hati aku tergerak nak buka kotak
gift set dari office aku sempena ulangtahun
gold coin specially custom made dari DAMAS Gold
.
buka aja, terkedu kejap
yang tinggal cuma kotak
isinya KOSONG!
iya kosong..
.
ya si pencuri
aku curse engkau sakit perut - berulat
.
aku emo. titik.

5 comments:

  1. lorh, sampai cm 2 sekali?? duduk umah bapa org?? kalu dok lebig dr dua org, bantai ja dia 2 cukup2 @ pun halau dia jer..org cenggitu ken ajar!

    ReplyDelete
  2. sedihnya..xpela..anggap je xde rezeki..1ari nant Tuhan akan balas gak perbuatan dye tu..

    ReplyDelete
  3. takpelah Andi. bukan rezeki kamu.

    nanti si polan tu pasti kena bala berkali ganda dari nilai syiling emas tu.

    p/s: aku pun harap perut si pencuri tu berulat sebab usus dia buhsuk. huhuhu

    ReplyDelete
  4. boot : duduk 5 orang serumah, besar rumah ni.. tapi nak bantai takde bukti, kena panggil csi tolong, tapi csi new york busy sekarang ni..

    iylie : itulah, aku sekarang dah cool down, xkisah lah, tapi sempatlah aku buat pengumuman tak rasmi di ofis, hahaha.. satu ofis sudah tau..

    belle : betul lah, bukan rezeki aku. dan juga bukan rezeki housemate aku yang seorang lagi. sebab gold coin dia pun kena curi. dan sorang lagi housemate pun hilang dekat 3k, tapi semuanya TAKDE BUKTI..

    Lifesaver : betul dan pasti kena kidnap. kenapa? sebab si pencuri pendek akal. kotak exclusive gold coin kekal atas meja, cuma isi yang hilang - of course la ada orang ambik..

    ReplyDelete