Saturday, January 16, 2010

kisah reunion yang mengerikan

salam
.
ini adalah kisah sambungan kepada kisah kisah terdahulu
(oh kepada pembaca baru, sila rujuk kepada kisah si nakal andi yang lampau
kisah ikan laga, ikan emas, ikan laut dan belut
dan
kisah 'am i a bad person'
haaa... baru lah korang boleh feel bila baca kisah kali ni..
.
.
.
ok, aku tau, korang semua pemalas
biar aku summarize kan saja
.
al kisah, opis aku besar
staff beratus ratus
dari duduk di open - plan office
tempat kebanyakan designer duduk
di mana aku selalu dibuli + dimarah + diherdik oleh dato Y
(edisi pengenalan : dato Y bukan lah dato pun!!! cuma perangai saja melebihi dato)
.
tapi entah macamana, boss aku
agaknya sudah kena minyak pengasih
pindahkan aku ke dalam bilik 'main designer'
so, walau aku tak berapa selesa
duduk sebilik dengan direktor
aku sangat sangat bersyukur terlepas dari azab
berhadapan dengan dato y
.
terkini:
dalam bilik main designer ada tiga buah bilik kecil
satu bilik boss
kedua bilik mini library
ketiga bilik discussion
semua designer duduk di meja di luar ketiga tiga bilik ni
entah dari mana bos dapat ilham
aku di arahkan pindah lagi sekali
bilik discussion tu di tukar jadi bilik designer
so, ada tiga orang dapat masuk bilik tu
aku, member aku dan....
DATO Y!!!!!!!!!
.
dan nampak nya
aku akan kembali ke 'neraka dunia'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bidadari
tolong lah selamatkan aku yang malang ini...

7 comments:

  1. haha..sekejap je ke terlepas..kembali bersama dato y semula..

    ReplyDelete
  2. hahaha... can i be the bidadari??

    ReplyDelete
  3. Jodoh dgn dato' Y tu kuat la tu.. Hahaha.. Ikan di laut..Asam di darat..

    ReplyDelete
  4. mengapa jantung ku berdebar
    mengapa darahku mengalir

    aku sedang ingin
    mungkin ada kamu

    aku sedang ingin
    mungkin ada kamu

    ReplyDelete
  5. andi, aku peminat baru blog kau
    selalu2 la update

    ReplyDelete