Saturday, May 19, 2012

Kisah andi di paris

Salam
.
.
Tempat : Bukit A
Waktu : 3.30 petang
.
.
Dah tiba masanya
Memang aku biasanya every year insyaalah akan travel
Tak kira lah dalam atau luar negara
Kebetulan tahun ni ada extra money sikit
So apa lagi
Ke Paris lah kita
.
Jam sudah 3.30ptg
Flight pada jam 8 malam
Tapi mesti berada di airport at least by 6pm
Nak ke kl sentral dan dari sana nak ke klia
.
Rushing rushing rushing
Semua sudah packing dalam travel bag yang maha besar
Ok, done!
Jom tutup beg
Tekan tekan tak muat mau tutup
Kembung semacam
Ok, 1,2,3 nowwww
.
.
Prakkkkkkk!
.
.
LOCK SUDAH PATAH!!!!
.
Stressssssss!
Hahaha..


P/s : okeyy, kisah paris lain kali ok, haha

5 comments:

  1. ade je la andi, aku tunggu je ko update cerita baru..life pun dah baru kan..

    ReplyDelete
  2. gelojoh la sangat nak ke paris...ish3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gelojoh is my middle name

      Delete
  3. Andi, I m yer silent reader but now follower, memang budak nakal

    ReplyDelete
  4. Yied : ha ah life pun dah baru, selalu nak update tapi selalu xde masa.. Huhu

    Lifesaver : hahaha, sangat sangat gelojoh okeyy..

    Mak wardah : thanks.. Saya ni peminat mak wardah, hehe..

    ReplyDelete