Monday, August 31, 2009

kisah kiri atau kanan

salam
................
hari ini bawa staff melihat lihat kawasan
si nakal andi sudah agak lama tidak memandu
maklumlah, di sini selalu ambil teksi saja - cepat dan mudah
tapi hari ni terpaksa bawa kenderaan pick-up 4 roda (four-wheel drive)
(ok, macamlah kereta lain ada 7 wheel kan? kenapa x panggil 4-wheel jugak?)
.
perjalanan pergi selamat
si nakal memandu dengan jaya nya
habis aja urusan
si nakal dan staf cepat cepat menuju ke pick up drive
masukkan kunci ke pintu
buka dan......
aik?? mana stering??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hadoiiiii, berapa kali mau lupa ni
sini left-side-drive!
stering nya kat sebelah kiri!!!!
.
(cover line konon konon nak bukakan pintu untuk staff! macam siot!)

6 comments:

  1. ingatkan nak suruh staf drive tadi..
    =P

    ReplyDelete
  2. belle : hah, mr bean aja ko kasi aku?? ingatkan aku reminds ko kepada brad pitt. huh..

    miss gaza : hehehe... kita hidup kena licik.. :p

    ReplyDelete
  3. haha..betapa baek nk bukak kan pintu 4 staf..padahal dok cover line..

    ReplyDelete
  4. lifesaver : yang penting berlakon macho ye... itu pasti

    illie : haha, mesti staff tu macam kagum dengan ke'zuhud'an aku.. hahaha..

    ReplyDelete