Saturday, December 19, 2009

kisah marathon 4 : masuk air keluar asap

salam
.............
masih cerita di negara bermusim winter
rakan baru keluar dari toilet
dengan muka surprised
baru aja lepas buang air kecil
"wah, ko takkan percaya - first time dalam hidup aku nih"
.
"apa dia? apa yang pelik sangat tu?"
.
"ko masuk aja toilet"
.
dan aku pun masuk ajalah public toilet tu
iyelah, kat luar sejuk mengcengkam
agaknya 9 darjah celcius
bercakap pun dah keluar asap
.
dan aku pun masuk toilet dan buang air kecil
mak datuk!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku buang air kecil, keluar ASAP!
.
sungguh jakun aku ini!!!

6 comments:

  1. haha..mcm api dah pulak..terbakar ke??hehe

    ReplyDelete
  2. zara & iyllie : hahahaha.... bukan asap... tapi wap.. cuaca kan sejuk paras dewa, bila dah buang air tu, sama macam kita hembus nafas, keluar wap! dahsyat kan kesejukan dia...

    noha : hahaha, masa buang air, memang tersengih sorang2.. nasib baik takde orang nampak! haha

    ReplyDelete
  3. kalu org nmpak.. da tntu dia pk ko tak senonoh.. ahah

    ReplyDelete