Tuesday, June 16, 2009

kisah aku dipikat...

salam
........
lokasi : gym di negeri tak ada hujan
waktu : lebih kurang pukul 10malam
keadaan fizikal : kepenatan selepas sejam workout
..........
masuk ke bilik sauna
ada tiga orang termasuk aku
ok, dalam bilik sauna yang kecik tu
mana ada orang borak borak kan
so, just pandang siling atau pandang dinding
kalau dah boring sangat, pandang kat dua orang lagi tu
ada seorang jejaka agak gemuk duduk di tengah tengah
sorang lagi jejaka, agak tampan duduk di hujung
tiba tiba mamat yang duduk hujung tu pandang aku
aku pandang diri sendiri - ok rasanya towel aku ok
tak nampak apa peliknya
dan aku pandang dia balik
dia pandang dinding
lepas tu dia pandang aku balik
ok, aku pelik sekejap
lepas tu dia buat sesuatu di luar jangkaan aku
dia kenyit mata pada aku!
dan aku nak tersedak menahan gelak
cuma kontrol muka buat buat serius
hahaha...
....................
aku cerita pada member
wah, aku dah kurus ke hah? ada orang kenyit pada aku
(erk, walaupun dia lelaki)
dia cakap
"maybe mamat tu suka pada orang orang gemuk!"
hahaha, haram!
...................
p/s : aku straight guy..

6 comments:

  1. lifesaver : oiii... tentulah straight, kalau tak, masakan ko boleh jatuh hati kat aku?!!

    a sinner : funny juga.. eh, kamu orang baru eh? selamat datang gadisku!

    ReplyDelete
  2. lamanya xbaca story kamu...ada kisah lucu, ada kisah sedih...hope kamu sabar hadapi dugaan....

    ReplyDelete
  3. zahidah : itulah nama nya hidup kan, mesti ada lucu dan sedih.. tapi saya suka yang lucu2.. sedih ni macam drama TV1 lah..

    ReplyDelete