Wednesday, July 14, 2010

kisah upper east side manhattan elite

salam
.
.
selepas berminggu minggu mencari cari tempat kerja yang menarik
dan tempat tinggal baru yang sesuai
akhirnya aku jumpa juga pilihan paling tepat
bakal kerja di the most prominent street in kuala lumpur
(yup, where all the yippie aka young executives duk bersosial)
dan bakal tinggal di one of the up and trendy condo di kuala lumpur
(well, kalau tak trendy pun, aku akan trendykan tempat tu)
hahaha
.
well, this is a new life of si nakal andi
welcome to the upper east side of manhattan elite
(alamak, dah tersasar jauh la pulak)
welcome to the upper east side of kuala lumpur elite
hahaha, memang macam haram
.
get ready all KL's socialite
here i come!!
.
.
.
.
p/s : ini la yang jadi bila duk bertapa lama sangat kat kampung..
.
oh lupa, kena ada ending :
x.o.x.o.

7 comments:

  1. bila dah masuk umah br..jgn lupa parti buih wokeh!!.. n thanks in advance for inviting me ...hohohoh..

    ReplyDelete
  2. nak banyak buih pakai febrezeeeeeeee...ahhaahaa

    ReplyDelete
  3. francisco Moreno : parti buih? PARTI BUIH? ko nak mazidul akmal sidek dan krew 999 datang ketuk rumah aku dan join mandi parti buih sama sama kah? sanggup?

    azman : parti buih kat mesia tak best! jom ikut aku pi kat luar. nakal nakal sket, ngeh ngeh..

    faryn : febreze baper harga dia eh? nak kena kuar budget lebih lagi ke? haaaiihh, kena potong duit lunch la camni...

    ReplyDelete
  4. Francisco MorenoJuly 14, 2010 at 8:40 PM

    alaah yg ko nak ajak mazidul gendut ngn krew 999 wat gapo...takyah ajak..x exclusive laa bubble party ko nanti..T_T

    ReplyDelete
  5. erk, kejap.. apesal yang nak join parti buih ni semua lelaki? where all the hot chicksss???? where??? where???

    ReplyDelete
  6. haha..duk lama sgt kat kampung, tu yg jd camtu..haha..make sure party buih wangi tau..haha..jangan beli sabun yg tak wangi..

    ReplyDelete